سفارش تبلیغ
صبا ویژن

زمزمه


عرضه iPad اینترنت را به هم ریخت !

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

همزمان با آغاز معرفی رایانه لوحی یا تبلت جدید اپل موسوم به ای پد توسط استیوجابز رییس این شرکت دنیای اینترنت هم به شدت تحت تاثیر قرار گرفت و حتی عملکرد بسیاری از سایت ها مختل شد. به گزارش پی سی ورلد با توجه به اینکه بسیاری از کاربران علاقه داشتند این رویداد را به طور مستقیم گزارش کنند، بسیاری از سایت های سرویس دهنده وبلاگ و میکروبلاگینگ به علت ازدحام یا کند شده یا دقایقی از کار افتادند.

یکی از سایت هایی که برای پوشش زنده رویدادهای خبری ایجاد شده، coveritlive. com است که این سایت هم در زمان معرفی آی پد توسط استیو جابز به مدت 20 دقیقه از دسترس خارج شد. با توجه به اینکه بسیاری از سایت های مشهور اینترنتی از پلاتفورم این شرکت برای پوشش دادن رویدادهای مهم استفاده می کنند آنها نیز دچار مشکل شدند.

جالب انکه برخی از سایت های مشهور خبر در حوزه فناوری نیز در زمان معرفی آی پد از دسترس خارج شدند که از جمله آنها می توان به Engadget و Gizmodo اشاره کرد. در مجموع به نظر می رسد اینترنت هنوز از زیرساخت های فنی مستحکم و کاملا قابل اتکا برخوردار نیست و زمانی که در عرصه فناوری حادثه مهمی اتفاق می افتد هجوم کاربران این شبکه جهانی را مختل می کند.

همانطور که میدانید آی.پد، محصول جدید اپل بود که بتازگی رونمایی شد. این رایانه لوحی زیبا و باریک، آی.پد نام دارد و در نگاه اول، یک آی.پاد بزرگ را تداعی میکند. آی.پد از یک صفحه نمایشگر 9.7 اینچی رنگی، ریزپردازنده 1 گیگا هرتزی و فلش مموری 16 تا 64 گیگابایتی بهره می برد و ارتباطات وای.فای و شبکه ارتباطات همراه نسل سوم را نیز پشتیبانی می کند. قیمت پایه این ابزار با فلش 16 گیگابایت و بدون ارتباطات نسل سوم، 499 دلار تعیین شده است.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

چشم‌انداز پنج هزار روز آینده عمر اینترنت

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

کوین کلی (Kevin Kelly) از بنیانگذاران اینترنت سیمی، با استفاده از نظرات و پیش‌بینی‌های خود سعی در توصیف پنج هزار روز پیش روی اینترنت دارد. 40 سال از عمر اینترنت این رسانه قدرتمند و تعیین‌کننده می‌گذرد. مرور مسیری که اینترنت در طی دوران تکامل خود طی کرده است ما را به این فکر می‌اندازد که این رسانه چه آینده‌ای پیش‌رو دارد.

کوین کلی ظهور یک سیستم جهانی را پیش‌بینی می‌کند که قابل اعتمادتر از آن چیزی است که تاکنون داشته‌ایم. از طریق این سیستم به حرکت در میان بیش از 55 میلیارد پیوند (link) می‌پردازیم و در هر روز بیش از 100 میلیون کلیک و در هر ثانیه دومیلیون پست الکترونیک می‌فرستیم. کلی ظرفیت اینترنت و مغز انسان را به هم تشبیه می‌کند.

او می‌گوید، اینترنت هر سال دو برابر بزرگ می‌شود، به‌طوری که می‌توان گفت "قدرت پردازش اطلاعات در هر بیت خام" در اینترنت تا سال 2040 از انسان پیشی خواهد گرفت.دیگر پیش‌بینی او مربوط به وابستگی متقابل انسان و اینترنت است که در حال حاضر در مورد بسیاری از کاربران اینترنت مشاهده می‌شود و بر جنبه‌های مختلف زندگی آنها تاثیر گذاشته است.

این اعتماد و امنیت اینترنت گرچه خارج از مبحث کوین است اما از خصوصیات اصلی اینترنت در پنج هزار روز آینده به‌شمار می‌آید.اینترنت مجموعه‌ای از قابلیت‌های شگفت‌انگیز و تغییراتی ارائه کرده که کسی نمی‌توانست آنها را پیش‌بینی کند (عکس ماهواره‌ای از کل جهان، دسترسی سریع به تقریبا هر قطعه از اطلاعات مثل شماره تلفن، تصویر، نتایج مسابقات ورزشی، فرم‌های دولتی، فهرست املاک و مستغلات و غیره). کوین اشاره می‌کند که اکثر مردم این نوآوری‌ها را با کمترین حس ترس و شگفتی پذیرفته و اقتباس کرده‌اند، گویا هیچ اتفاق مهمی رخ نداده است.

او از اینترنت به‌عنوان یک ابررایانه جهانی یاد می‌کند که تمام اطلاعات جهان را در خود جای خواهد داد و رایانه‌ها و دیگر دستگاه‌های الکترونیک به این رایانه یا ذهن جهانی دسترسی و با آن تعامل خواهند داشت. نظریه اینترنت به‌عنوان رایانه یا ذهن جهانی پیش از این واضح و محکم بوده است و مغز جهانی هم‌اکنون کارهای ضروری بسیاری را پیش می‌برد اما کوین با مثال‌هایی این موضوع را روشن‌تر بیان کرده است.

او به این نکته اشاره می‌کند که افراد در حال حاضر از طریق گرفتن عکس‌ها، ضبط ویدئو و مشاهده وقایع روزمره به‌عنوان چشم و گوش این رایانه جهانی عمل می‌کنند. می‌توان گفت، اینترنت در ابتدا پایگاه اطلاعاتی رایانه‌ها، پس از آن صفحات اینترنت و هم‌اکنون ذره‌ها و دانه‌های اطلاعات است. کوین به نکاتی اشاره می‌کند که تامل در آنها برخی ابهامات را برای ما روشن می‌کند:

1. پنج هزار روز آینده، نه تنها اینترنتی بهتر در اختیار ما خواهد گذاشت بلکه چیزی کاملا متفاوت به ارمغان می‌آورد که فراتر از درک کنونی ما و تعریفی که از اینترنت داریم، است.

2. انسان بخشی از آینده اینترنت یا ذهن جهانی است. ارتباط ما با آن محدود به ورود و استخراج داده‌ها نیست بلکه ما گسترش دهنده ذهن جهانی و جزو جدایی‌ناپذیر آن هستیم. پنج هزار روز آینده اینترنت عرصه همزیستی بین انسان و دنیای دیجیتال خواهد بود که یکی بدون دیگری به‌طور کامل موجودیت نخواهد داشت.

3. در پنج هزار روز آینده، اینترنت باهوش‌تر می‌شود، گرچه نه دقیقا آگاهانه اما پیش‌بینی دقیق‌تری از آنچه ما می‌خواهیم و نیاز داریم انجام می‌دهد و نسبت به داده‌هایی که پردازش می‌کند هوشمندتر خواهد شد.

4. در پنج هزار روز آینده اینترنت شخصی‌تر می‌شود. آن هنگام که وارد اینترنت می‌شویم او می‌داند ما که هستیم، دوستان ما چه کسانی هستند و سابقه ما چیست. به جای داشتن یک پرونده اطلاعات (profile) در فیس‌بوک (facebook) و پرونده‌های دیگر، ما می‌توانیم فقط یک پرونده جهانی که همه‌جا با ما خواهد بود، داشته باشیم.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

رقابت داغ گوگل،‌ اپل،‌ مایکروسافت و حتی یاهو

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

دنیای فناوری‌های سیلیکونی، امروز شاهد رقابت تنگاتنگ غول‌های پر اسم و رسمی چون اپل،‌ گوگل، مایکروسافت و یاهو است. شاید نگاهی به محصولات حال و آینده این شرکت‌ها، آینده آن‌ها را تا حدودی آشکارتر سازد.

بهنوش خرم‌روز: به نظر می‌رسد این روزها بازار رقابت گوگل،‌ مایکروسافت، اپل و حتی یاهو در زمینه‌های تجاری مختلف خیلی داغ شده است. جدیدترین رقابت نیز بر سر موتور جستجوگر پیش‌فرض آی‌فون اپل است،‌ که ظاهرا اپل می‌خواهد از بینگ مایکروسافت استفاده نماید.

روزنامه نیویورک‌تایمز در جدولی، تمام خدماتی که این شرکت‌ها فراهم می‌کنند را به تصویر کشیده است. برخی از این محصولات دیگر به خوبی جا افتاده‌اند و برخی هم هنوز اول راهند. اما با مقایسه آن‌ها می‌توان تا حدی فهمید که هر شرکت بیشتر بر چه کاری متمرکز شده و احتمالا چه آینده‌ای دارد.

:: گوگل

با این که گوگل کار خودش را با موتور جستجوگر آغاز کرد و از طریق تبلیغات وابسته به جستجو،‌ میلیاردها دلار به دست آورد، این روزها به سخت‌افزار و نرم‌افزارهای گوشی همراه روی آورده است. همچنین با اظهار تمایل برخی شرکت‌های سازنده رایانه‌های صفحه‌ای و لپ‌تاپ به استفاده از سیستم عامل آندروید گوگل،‌ گوگل به این مسیر هم کشیده شد و حالا دارد روی سیستم عامل کروم کار می‌کند.

آخرین پیشتازی گوگل در بازار تلفن‌های همراه، نکسوز وان بود که نشان می‌دهد گوگل واقعا دارد تغییر مسیر می‌دهد. هر چند فقدان خدمات پشتیبانی برای مصرف‌کنندگان، ممکن است باعث عدم استقبال خریداران از گوشی‌های همراه گوگل شود.

:: مایکروسافت

مایکروسافت که واقعا در حال رقابت با همه است. در سیستم عامل،‌ در گوشی‌های همراه، در اتاق‌های نشیمن، در جستجوی جواب،‌ در پیدا کردن آدرس رستوران‌های خوب،‌ همه جا سر و کله‌اش پیدا می‌شود. خب، فکر می‌کنید مایکروسافت بعد از این می‌خواهد چه کار کند؟‌ با این که اخیرا در فیس‌بوک سرمایه‌گذاری کرده و یک سری مولفه‌های اجتماعی را در ایکس‌باکس خودش ارائه کرده، اما هنوز برای موفقیت در شبکه‌های اجتماعی به یک جهش عظیم نیاز دارد. خلا بزرگ دیگری که مایکروسافت دارد، ‌در بازار گوشی‌های همراه است.

:: یاهو

طی سال گذشته یاهو واقعا چیزی به خدمات یا محصولاتش اضافه نکرده است. با این حال به نظر می‌رسد در محصولات محتوایی به بهترین شکل عمل کرده است. یاهو نیوز هنوز هم سایت شماره یک خبری است. فلیکر نیز هنوز هم در حال رشد است و به عنوان یک سایت عکاسی،‌ موفقیت بالایی دارد. با فشاری که اخیرا به شرکت‌هایی از این قبیل برای وارد شدن به بازار گوشی‌های همراه وارد شده، باید دید یاهو در این زمینه چه تصمیمی خواهد گرفت.

:: اپل

موفقیت اپل در رایانه‌های شخصی مک، آی‌پاد، آی‌فون و آی‌تون به این شرکت اجازه داده که خودش را از رقابت در جستجو، اخبار، نقشه‌ها و شبکه‌های اجتماعی دور نگه دارد. اما آخرین رقابتی که با گوگل بر سر سیستم‌عامل گوشی‌های همراه داشت ممکن است باعث تغییر رویه‌اش بشود. اپل نزدیک به 34 میلیارد دلار سرمایه دارد که با این پول می‌تواند در بازار موتورهای جستجوگر، یا هر بازار دیگری که بخواهد، خریدهای بزرگی داشته باشد.

نکته:
وقتی خدمات این چهار شرکت را مقایسه کنید، می‌بینید اپل تنها شرکتی است که برای خدمات آنلاینش مثل ایمیل و تقویم پول می‌گیرد در حالی که یاهو، گوگل و مایکروسافت همه این خدمات را رایگان ارائه می‌کنند.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

انقلاب اپل در تعامل انسان و رایانه

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

هرچند چندی پیش، استیو جابز آی‌پَد را به جهان معرفی کرد؛ اما بررسی اسناد ثبت اختراع اپل در سازمان ثبت اختراعات ایالات متحده، ایده‌های شگفت‌انگیزی از فناوری‌های آینده این شرکت را آشکار می‌کند.

فاطمه محمدی‌نژاد: هفته پیش که شرکت اپل، رایانه‌های شخصی را دوباره اختراع کرد و مردم را به استفاده از صفحات لمسی به جای ماوس و صفحه‌کلید تشویق کرد، به نظر می‌رسید تاریخ دوباره تکرار شده است. اما آیا اپل، از مایکروسافت که در سال 2003 / 1382 چنین تلاشی را به‌کار بست، موفق‌تر خواهد بود؟

به گزارش نیوساینتیست، ابزار جدید اپل که آی‌پَد نام دارد، رایانه‌ای لوحی است که قرار است بازار ای‌بوک، کتاب‌های درسی و مطبوعات الکترونیکی را در دست بگیرد. اما هر کس که تا به‌حال از این صفحات لمسی استفاده کرده، بی‌شک معتقد است مهم‌ترین عامل موفقیت شرکت، برقراری ارتباط با کاربر است.

صفحات پیشین جالب بود، اما تازگی آن‌ها خیلی زود محو شد. اکثر آن‌ها تنها لپ‌تاپ‌هایی بودند که به شما این امکان را می‌داد تا صفحه نمایش را 180 درجه چرخانده و آن را روی صفحه‌کلید قرار دهید. کارکرد صفحه‌ ساخته شده برای قلم نوری نیز چندان راضی‌کننده نبود. اما این‌بار به نظر می‌رسد گام بعدی که اپل، آن‌را در مسیر پیشبرد صفحات لمسی پیشین آی‌فون برخواهد داشت، تنها بخشی از برنامه‌های این شرکت برای صفحات آینده است.

شناوری یا لمسی؟


اگر به اسناد ثبت اختراع اپل به شماره US 2008/0158167 مراجعه کنید، نوشته است که قرار گرفتن چیزی بالای یکی از اجزای نمایشگر، مثلا یکی از اجزای بازی، آن‌ را فعال خواهد کرد و حتی می‌تواند عملکردی غیر از لمس کردن آن‌را اجرا کند. سند دیگر اختراع اپل، جزئیاتی در اطمینان‌بخشی به این موضوع است که عملکرد غیرلمسی تحت تاثیر اختلالات الکتریکی قرار نخواهد گرفت.

اگر این فناوری روی صفحات جدید به‌کار گرفته شود، دو برابر امکانات و کارکردهای آی‌فون را برای کاربر فراهم خواهد کرد که این موضوع برای بازی‌های رایانه‌ای عالی است.

البته این صفحات به صفحه‌کلید مجازی نیز نیاز دارند. اما صرف ضربه زدن به یک شیشه تخت روی رایانه لمسی جالب نیست. اپل در سند دیگری از اختراع‌های خود به شماره 2008/0316183 پیشنهاد کرده حرکات و اشارات سریع به جای ضربه زدن می‌تواند برخی کلیدهای دیگر مانند فاصله (اسپیس)، پس‌برد (بک‌اسپیس)، حروف بزرگ (کپس‌لاک، شیفت) و تعویض سطر را انجام دهد.

در اختراعی دیگر، اپل به فرهنگ لغات اشارات دست اشاره می‌کند و توضیح می‌دهد حرکات مخصوص دست می‌تواند علامت فرمان‌های متفاوتی برای رایانه باشد. به عنوان مثال انگشتان باز ممکن است فرمانی برای باز کردن پست الکترونیک یا برنامه طراحی باشد. این علائم می‌تواند زبان اشاره خاصی را تولید کند که معنا و مفهوم پیچیده فرمان‌ها را مشخص می‌کند.

رویکرد بدون صفحه‌کلید به نظر جالب می‌رسد. بخصوص در سال که استیو بالمر، رئیس مایکروسافت پیش‌بینی کرده که شیوه‌های ورود اطلاعات بدون صفحه کلید، مثل صدا، پرکاربردتر خواهند شد.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گوگل، در سالی که گذشت ...

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

سال 2009 برای گوگل مملو از موفقیت، شکست، دردسرهای حقوقی و قطعی خبرساز خدمات بود. اما این شرکت که بزرگ‌ترین شرکت فناوری جهان لقب گرفته، خود را در با دشمنی قدرتمند به نام دولت ایالات متحده روبرو شده است

محمود حاج‌زمان: بازرسی‌های ماموران فدرال تقریبا در تمام مواردی که گوگل را امسال درگیر خود کرد، از سلطه گوگل بر دنیای جستجو و جستجوی بازارهای تبلیغاتی، تا نبرد شرکت با نویسندگان و ناشران در خصوص جستجوی کتاب گوگل، و مدیریت هم‌زمان اریک اشمیت بر گوگل و اپل به ایفای نقش پرداختند. در پایان سال هیچ اقدام مهمی از سوی دولت فدرال بر علیه شرکت انجام نشد و گوگل نیز هیچ نشانه‌ای از کاهش فعالیت مهندسان خلاق خود در حرکت به سوی بازار سیستم‌های عامل و احتمالاً محصولات الکترونیکی تجاری از خود نشان نداد.

به گزارش سی.نت، توافق گوگل با گروه نمایندگان ناشران و نویسندگان در سال 2008 اتفاق افتاد، اما نبرد در خصوص قواعد بازی تمام سال 2009 طول کشید. نهایتاً نیز معلوم نشد گوگل چطور می‌تواند بخش‌هایی از کتاب‌های چاپ شده تحت قانون مالکیت معنوی را که اسکن کرده‌است در معرض دید عموم قرار دهد. به هرحال پیش‌نویس یک توافق‌نامه مقدماتی که با مشورت دستگاه قضایی در نوامبر تهیه شده بود، مورد موافقت طرفین قرار گرفت.

مخالفان گوگل را به تلاش برای به حاشیه راندن بازار کتاب‌های الکترونیکی متهم می‌کنند، اما شرکت اصرار دارد با بهبود دسترسی به کتاب، لطف بزرگی در حق مردم سراسر دنیا انجام می‌دهد. دادرسی نهایی در فوریه 2010 / بهمن 1388 برای تصویب موافقت‌نامه اصلاح شده برنامه‌ریزی شده و این، بدان معناست که داستان هنوز تمام نشده است.

گوگل سال را با بررسی سهم خود در بازار جستجوی اینترنتی به پایان خواهد برد. بر اساس آمار ComScore گوگل در حدود 65 درصد بازار ایالات متحده را در اختیار دارد. مایکروسافت امسال استفاده از جستجوگر بینگ را که نسخه تجدیدنظر شده Live Search است آغاز کرد. این کار مطمئناً مورد توجه صدر‌نشین قرار گرفته‌است اما به نظر می‌رسد با گذشت زمان، بینگ بیشتر سهم یاهو را از بازار -در مقایسه با سهم گوگل- تصاحب کند.

اما امسال همه چیز نیز برای گوگل خوب پیش نرفت: این شرکت به دلیل رکود اقتصادی طولانی‌مدت بازار تبلیغات مجبور شد برای اولین بار دست به تعدیل نیرو بزند. با این وجود به نظر می‌رسد که گوگل بسیار بهتر از رقبایش در برابر شرایط سخت مقاومت کرده باشد. هنگامی‌که گرد و غبار فرو نشیند گوگل خریدهای راهبردی خود مانند خرید On2 Technologies و AdMob را انجام خواهد داد.

سال 2009، سال مهمی برای یکی از مهم‌ترین پروژه‌های گوگل بود: آندروید. سیستم عامل گوگل برای تلفن همراه علاقه‌مندانی را بین موبایل‌سازان دنیا پیدا کرد. این امر منجر به ثبت یک نقطه عطف تاریخی با انجام معامله بین گوگل و Verizon، برای تولید خانواده‌ای از تجهیزات بر مبنای آندروید شد.

در اواخر سال نیز گوگل اعلام کرد قصد دارد تلفن همراه تولیدی خودش را که گوشی 199 دلاری Nexus One نام دارد، به مشتریان بفروشد. این خبر در مهمانی سال نو به اطلاع کارکنان شرکت گوگل رسید. هنوز معلوم نیست که تلفن همراه یاد شده نخستین محصول الکترونیکی و تجاری گوگل است یا تنها تلفن همراه توسعه یافته‌ دیگری است که به افراد محدودی فروخته خواهد شد.

آندروید معرفی خود به عنوان رقیب اصلی آی‌فون اپل را آغاز کرده است. احتمالا نارضایتی دولت‌مردان از نقش هم‌زمان اشمیت به عنوان مدیر گوگل و عضویت در هیات‌مدیره اپل ناشی از همین مساله است. اشمیت ابتدا در مقابل این مساله مقاومت کرد، اما درنهایت با تایید اینکه هم‌پوشانی بین دو شرکت خیلی زیاد شده‌است، از عضویت در هیات‌مدیره اپل کنار کشید.

تصمیم اشمیت بعد از آن اتخاذ شد که گوگل با اعلام تصمیم خود مبنی بر ارائه سیستم عامل اختصاصی -سیستم عامل کروم که بر مبنای جستجوگر کروم است- بازار رایانه تکان داد. انتظار نمی‌رود که سیستم عامل کروم برای نت‌بوک‌ها تا اواخر سال آینده میلادی آماده شود، اما گوگل با اعلام رویکرد جدید خود برای توسعه سیستم‌های عامل خودنمایی بزرگی انجام داد. سیستم عامل کروم گوگل به صورت یک سیستم عامل سبک و سریع طراحی شده که تنها برنامه‌های کاربردی وب را اجرا می‌کند. این امر می‌تواند برای برخی جذاب باشد، اما هنوز معلوم نیست که عموم برای چنین محصولی آماده باشند.

در حالی‌که ابهام‌ها در خصوص محصولاتی مانند سیستم عامل کروم با گذشت زمان رفع خواهد شد، وضعیت مبهم حال حاظر ممکن است لحظه به لحظه بدتر شود. گوگل از یک قطعی برق طولانی‌مدت در ماه می / اردیبهشت که تقریبا همه سرویس‌های آن را از کار انداخت، لطمه دید؛ هم‌چنین قطع گاه و بی‌گاه جی‌میل نیز کاربران را برای دفعات متعدد ناامید کرده‌است.

مهمترین خبرهای گوگل را که در سال 2009 بر صفحه دانش و فناوری خبرآنلاین قرار گرفته است، میتوانید در بخش مطالب مرتبط ملاحظه کنید.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

مدارک حمله سایبری چینی‌ها به گوگل رو شد

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

محققان امنیت رایانهای آمریکا به مدارکی دست یافته‌اند که نشان از حضور برنامه‌نویسان چینی در نرم‌افزارهایی است که برای حمله به گوگل استفاده شد. این حملات در هفته گذشته منجر به تعطیلی دفتر گوگل در چین شد.

گوگل، موتور جستجوی برتر دنیای اینترنت هفته گذشته اعلام کرد یک سری حملات اینترنتی را پشت سر گذاشته و معتقد است این حملات از سوی چین سازمان‌دهی شده است. با این حال روسای این شرکت از بیان جزئیاتی که آن‌ها را به این نتیجه رسانده بود، خودداری کردند.

از زمان اعلام این خبر، چندین شرکت امنیت رایانه‌ای، ادعاهایی را مبنی بر تایید سخنان گوگل مطرح ساختند، اما این مدارک به صورت ضمنی باقی ماندند.

اکنون با بررسی نرم‌افزار استفاده شده در حملات علیه گوگل و چندین شرکت دیگر، جو استوارت، متخصص بدافزار در شرکت سکیور وورکس که یک موسسه امنیت رایانه‌ای در آتلانتا است، اعلام کرد که متوجه شده است برنامه به‌کار رفته در این حملات، حاوی مدلی بر اساس یک الگوریتم چینی بوده که به صورت انحصاری در وب‌سایت‌های چینی‌زبان منتشر شده است.

بدافزار موجود در قلب حملات به گوگل، از نوع تروژان یا اسب تروا است که با الهام از داستان مشهور ایلیاد، در صدد باز کردن راهی مخفی برای راهیابی به یک رایانه از طریق اینترنت است. این برنامه که رایانه‌هایی را با نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل ویندوز از کار می‌اندازد، نخستین بار اوایل سال جاری کشف شد.

استوارت که خود را "مهندس معکوس" می‌نامد، یکی از اعضای گروه کوچکی از مهندسان نرم‌افزار است که کدهای بدافزارها را باز کرده و سعی می‌کنند ماهیت حملات را بهتر تشخیص دهند.

وی گفت:" اگر به کدهای درون یک برنامه تصحیح‌کننده نگاه کنید، الگوها را می‌بینید. در این نمونه، کد نرم‌افزاری را دیدم که از الگوریتم (روشی) غیرمعمول استفاده کرده بود که برای داده‌های عیب‌یاب قابل تشخیص نبود. البته نمی‌توان احتمال دست داشتن برنامه‌نویسانی از دیگر کشورها نظیر چین را رد کرد، اما این امر بعید است. اصل اوکام بر این باور است که ساده‌ترین توضیح، احتمالا بهترین است."


نوشته شده در شنبه 88/11/17ساعت 7:31 عصر توسط فاخته نظرات ( ) |

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

Design By : Pichak